Pikantní klobásy na černém pivu


Zdroj:
Zdroj: https://www.toprecepty.cz/recept/31027-klobasky-z-pekacku/

A máme tady pro další úžasný recept! Pokud máte pikantní jídlo, tak tento recept budete milovat. A pokud máte třeba malé děti, které nemají rádi pikantní jídlo, udělejte jim tento recept také, ale upravte ho tak, aby nebyl pikantní. I přes to, že je tento recept tak skvělý vám zabere pouhou tři čtvrtě hodinku.

Co budete potřebovat?

  • 8 nožiček klobás
  • 2 lžíce feferonkové pasty (hotový výrobek)
  • 3 cibule
  • pepř a sůl dle vaší chuti
  • 1 lžíce sádla
  • 200 ml kečupu
  • 20 ml černého piva

Postup

1. Klobásy nařízneme a potřeme feferonkovou pastou. Do zářezů vložíme plátky cibule, opepříme a můžeme přisolit. Klobásy rozložíme na pekáč s cibulí předem orestovanou na sádle.

2. Zalijeme je kečupem a dáme do trouby rozehřáté na 180 °C. Podléváme pivem a občas obracíme. Podáváme horké s křenem a hořčicí. Přílohou mohou být opečené brambory nebo pečivo.

Máme hotovo! To bude pochoutka! Pokud budete tento pokrm, který může sloužit jako oběd i jako večeře pro 4 osoby, zabere vám jenom asi 40 minut času. Za suroviny zaplatíte zhruba 200 Kč.

Zdroj:
Zdroj: hoteltrim.cz

Přejeme dobrou chuť!

 


Líbí se ti článek? Sdílej ho!

10 SDÍLENÍ
0
10 SDÍLENÍ, 0 points

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Pikantní klobásy na černém pivu

log in

reset password

Back to
log in